Vår butik

I vår butik på Storgatan 3 i Sundsvall erbjuder vi vällagad husmanskost där allt är lagat från grunden och utan tillsatser.

Vi har också ett flertal LCHF-rätter och en stor salladsbuffé där du själv komponerar din sallad till ett fast pris. Och några stående alternativ för variationens skull!

Mat är en del av livskvalitén och därför har vi också valt att komplettera våra matlådor med ett ost- och delikatessortiment.

Våra produkter är avsedda att sätta guldkant på våra kunders vardag och är valda med stor omsorg. Sortimentet består bl.a. av goda ostar, kex, charkuterier, pasta och lite annat smått och gott som allt främjar totalupplevelsen på en middag.

Alla våra produkter är också ett utmärkt alternativ som presenter och gåvor till någon man vill förtjusa. Vi kan även erbjuda sötsaker till kaffe, såsom exklusiv choklad och lakrits.

De flesta av våra rätter kostar 65 kr och då ingår bröd, smör och sallad. Mest prisvärt blir det om man köper våra lunchkuponger där 11 luncher kostar 650 kr – snittpriset blir då 59 kr per lunch!

Butikens öppettider
mån-fre: 08:00-18:00